Nutikell on praktiline kingitus nii tervisesportlasele kui ka lapsele

Copy
Foto: Shutterstock

Nutikell on väga hea kingiidee nii sünnipäevaks, jõuludeks kui ka kooli lõpetamiseks. Selleks, et kingitusest rõõmu tunda, ei pea olema ennekõike spordientusiast, vaid selle nutikad funktsioonid võivad pakkuda head meelt ka teistele, olenemata hobidest või vanusest.

Praktilised nutikellad täiskasvanutele

Paljude inimeste jaoks seostub nutikell sammude lugemisega, kuid tegelikult peitub selles seadmes palju rohkemat. Toome sulle välja peamised põhjused, mis teevad ühest nutikellast suurepärase kingiidee ja praktilise igapäevaeseme:

  1. Nutikell hoiab sind alati kursis saabuvate sõnumite ja kõnedega. Paljud nutikellad saab ühendada oma telefoniga, et sellelt lugeda sissetulevaid sõnumeid ja kiirelt näha, kes helistab. See võib olla vajalik funktsioon kõigile, kellel on kiire elutempo ja vajadus on olla kursis kõige toimuvaga, ka siis, kui ollakse liikumises.

  2. Nutikell motiveerib liikuma, võtma aega maha ja tegema sirutuspause. Väga paljudes nutikellades on funktsioonid, mis tulevad meelde, kui on aeg tooli pealt püsti tõusta või liikuda. Motivatsiooni aitab tõsta päeva eesmärkide täitmine, mida mitmed nutikellad visualiseerivad väga hästi ja julgustavad liikuma. Kahtlemata lisab hasarti ka varasema statistika jälgimine ja selle ületamine - me kõik oleme kohanud inimesi, kes võtavad eesmärgiks enda eelmise päeva või kuu jooksul tehtud sammude ületamise, kas pole nii.

  3. Hea kaaslane sportimisel. Peale selle, et nutikella abil saab salvestada infot enda liikumise kohta, on see hea vahend, et hoida sportimise ajal silma peal ka enda südame pulsil ning treenida tervislikul ja optimaalsel südamelöögi sagedusel.

  4. Mugav makseviis. Kasutades nutikella võib unustada deebetkaardid või mobiilimaksed, sest sellega on võimalik ka makseid teostada. Nii muutub veelgi lihtsamaks hommikukohvi ostmine või lõunasöögi eest tasumine.

Kuna nutikellasid on väga erinevaid, siis võivad erineda ka nende funktsioonid. Seetõttu soovitame põhjalikult tutvuda erinevate mudelite ja toodete kirjeldustega, et leida parim nutikell lapsele või kallile täiskasvanud lähedasele.

Nutikellad lastele

Laste nutikell on hea alternatiiv mobiiltelefonile, et lapsevanem saaks olla kursis, kus laps on ja saaks temaga ühendust võtta. Sellelt küll puuduvad paljud teised võimalused, mida annab mobiiltelefon ja seetõttu sobib kõige paremini väikestele lastele, kelle jaoks on veel vara omada enda mobiiltelefoni. Nutikellal on veel mitmeid eeliseid mobiiltelefoni ees, nimelt on see soodsamast hinnaklassist ning hästi vastupidav. Leia Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest nutikell parimatelt brändidelt nii lastele kui ka täiskasvanutele. Üllata enda lähedast praktilise kingitusega, mis lööb silma särama!

Tutvu nutikellade laia valikuga Kaup24 ja Hansaposti e-poodides ja naudi kiiret tarnet

Uudistades ringi Kaup24 ja Hansaposti valikutes veendud kiiresti, et nutikellade valik on suur, erinedes nii funktsionaalsuse kui ka disaini poolest. Juhul kui oled otsustanud enda heale sõbrale või pereliikmele kinkida nutikella, siis nendest e-poodidest leiad nii Apple, Samsung kui ka Garmini armastatud tooted. Tutvu toodetega ja vaata ka teisi tootekategooriaid alates mööblist kuni mobiiltelefonideni välja. Tellides nutikella meilt, saad kauba kiirelt kätte, olenemata oma asukohast. Samuti ei pea kingituse soetamiseks sõitma ühtegi poodi kohale, selle asemel võid tellimuse sooritada kasvõi diivanilt.

Copy
Tagasi üles