Kui romantika asendub koduse eluga: näpunäited oma suhte tugevdamiseks

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: pexels.com

Kodurutiin ja rutiin on probleemiks peaaegu iga koos elava paari jaoks. Asjade valesti paigutamine või prügi välja viimine ei meenuta seda kirge ja romantikat, mis oli olemas suhte alguses. Mõlema partneri töö, isiklikud probleemid ja ootused panevad suhtele tõsiselt proovile. Kuid ära kaota lootust ja soovi oma kallima nimel pingutada – meie vastame, kuidas saad sidet tugevdada ja oma intiimellu kirge puhuda.

1. Eelistage ühist kvaliteetaega

California ülikooli pikim õnneuuring on näidanud, et kuni 60% inimese päevast peaks kuluma suhetele, sest suhte kvaliteet määrab otseselt, kui õnnelikuna me end tunneme. Kuigi inimesed veedavad tavaliselt suurema osa ajast tööl, ei tohiks me kunagi lõpetada oma kallimaga suhtlemist: leidke ka keset kiiret töönädalat üksteise jaoks aega.

Proovige korraldada regulaarselt kohtinguõhtuid, olgu selleks siis hubane õhtusöök kodus või nädalavahetuse puhkus. Keskenduge koosolemisele, unustage oma mured ja tänage üksteist kannatlikkuse, hoolitsuse ja saadud õppetundide eest.

2. Avage end teineteisele

Foto: pexels.com

Kui sind on viimasel ajal häirinud sinu partneri teatud käitumine, pead sa seda selgitama, avaldades oma tundeid ja muresid, et jõuda ühiselt kompromissile. Just see avatus ja ausus on see, mis moodustab terve suhte, mis on määratud vastu pidama igasugustele probleemidele. Ärge kiirustage süüdistama, kuulake ja tugevdage oma emotsionaalset sidet.

3. Hoidke romantikat elus tähelepanu ja võrgutamisega

Puudutused, komplimendid, toetavad sõnad või ootamatud kingitused on armastuse keeled, mida sinu partner kindlasti hindab. Teie armastuse meenutamine pakub teile taas kord põnevust, mille poole tasub püüelda. Vürtsitage oma suhteid magamistoas: jagage erootilisi fantaasiaid ja võrgutage oma partnerit uuesti. Et kirg teie suhtes kunagi ei kustuks, külastage veebisaiti yesyes.ee, kust leiate oma intiimmängudeks vajaliku.

4. Rääkige ühistest eesmärkidest

Sageli unustavad rutiini kinni jäänud partnerid unistada sellest, millist elu nad tahavad ja miks nad tööl nii palju pingutavad. Oma kallimaga koos unistades õpite üksteist uuesti tundma ning oskate hinnata partneri isiklikke muutusi ja püüdlusi. Koos tulevikuvisiooni luues, näiteks pulmi planeerides, ühisvara ostes või muid ühiseid eesmärke seades, toetate üksteist ja naudite edu. Loomulikult toovad võidukäigud paarina teid üksteisele lähemale ja tõestavad, et teil on väga tugev side.

5. Veeda aega üksi ja säilita individuaalsus

Romantilise suhte tasakaalu säilitamiseks ärge unustage ka eraldi aega veeta. Iseendaga olemiseks või sõpradega kohtumiseks aja võtmine aitab säilitada iseseisvust ja enda eest hoolitseda. Nautige oma huvisid ja hobisid ning laadige oma akusid. See ei muuda teid mitte ainult õnnelikumaks, vaid toob kasu ka teie suhtele.

Nii et kuigi ühine elu võib esialgu tunduda väga romantiline, nõuab see teie mõlemalt tähelepanu ja pingutust, et lahendada väiksemaid erimeelsusi ja säilitada tugev side oma partneriga. Ja see ongi armastus, kas pole?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles