Kanal 2 toob jaanilaupäeval ekraanile kodumaise muusikamaratoni!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koit Toomest Kukerpillideni – jaanilaupäeval pole muusika pärast muret, sest Kanal 2 täidab tele-ekraani tundideks parima kodumaise muusikaga.

Kanal 2 jaanipäeva meeleolukas eriprogramm pakub sel aastal muusikat igale maitsele, sest juba keskpäevast alates jõuavad ekraanile Eesti muusikamaailma kõige suuremad lemmikud. Suur muusikaline programm kestab uue päeva varahommikuni, seega võib julgelt see aasta jätta telekas Kanal 2 lainele ja hea kodumaise muusika pärast sel päeval rohkem muretsema ei pea.

Suvises meeleolus muusikamaraton saab alguse juba kell 13:30, kui Kanal 2 näitab Koit Toome möödunud aasta suurkontserti, millega laulja tähistas oma 20 laval viibitud aastat. Läbi päeva jõuavad ekraanile aga paljude teistegi lemmikute menukad kontserdid ja rahvapeod, nii lisavad kodusele jaanipeole meeleolu Jaan Tätte, Kihnu Virve, Kukerpillid, Meie Mees, Anne Veski ja Ivo Linna.

Maiuspala selles kirevas pühadeprogrammis on mitmeid tunde kestev muusikaline erisaade «Nädalalõpp Kanal 2ga hitid», mis toob ekraanile Teet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud menusaates kõlanud parimad hitid läbi erinevate hooaegade.

Jaanilaupäeva muusikamaraton alustab Kanal 2s 23. juunil kell 13:30

Copy
Tagasi üles