«Nädalalõpp Kanal 2ga» stuudios näeb täna noori tõusvaid tähti!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiired kurvid, pikad rännakud ja hea muusika – «Nädalalõpp Kanal 2ga» stuudiosse saabuvad täna Stig Rästa ja poistebänd Beyond Beyond, motosportlane Anastassia Kovalenko, diskor Allan Roosileht ja laulev näitleja  Lauri Liiv.

Kahel viimasel Eesti Laulul võidukas olnud Stig Rästa jagab saatejuhtidele Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale oma kogemusi laulukirjutamisest ja uutest eesmärkidest. Pikk palverännak selja taga on Stig Rästa valmistumas hetkel poolpikaks triatloniks.  Juba 6. augustil plaanib Stig osaleda poolpikal Iron Mani triatlonil ja mitte üksi, vaid koos terve bändiga «Traffic». «Eks päev enne selgub, kas lähme või ei lähe,» naerab Stig, et kui vanad mehed hakkavad sporti tegema võib igasuguseid ootamatusi juhtuda.  Õnneks ümbritsevad laulukirjutajat noored talendid – tänasesse saatesse on Stig kaasa võtnud kiire tähelennu teinud poistebändi «Beyond Beyond», kes esitab ka oma uut singlit.

Täiesti uut maailma tutvustab Teedule ja Kristjanile rahvusvaheliselt läbi löönud ringrajasõitja Anastassia Kovalenko. «Naine peab tegelema ilusate asjadega, muidu ei saa mehele,» on olnud ema sõnad Anastassiale. Nii tegeleski ta aastaid võistlustantsuga ja õppis muusikakoolis klaverit. Ometi on täna tegemist Eesti edukaima naismotosportlasega. Teedul ja Kristjanil jääb üle vaid ahhetada, kui Anastassia oma sõidukogemusi jagab.

Märksa pikem tutvus seob saatejuhte legendaarse diskori Allan Roosilehega. Teedu sõnul jõudis tema teadvusesse Roosilehe nimi seoses kunagise saatega «Oma asi»  - värvikaid lugusid jagab külaline nii sellest saatest kui teistestki tegemistest. Üllatusena on saatejuhid välja otsinud ka ühe Allan Roosilehe poolt 1979. aastal kirjutatud luuletuse, mille Kristjan täna ilmekalt ette kannab.

Viimase külalisena näeb tänases saates Lauri Liivi. Hõivatud muusikalinäitleja jagab end erinevate lavade vahel, kuid on aina rohkem sidunud end ka draamanäitlemisega. Juba sel sügisel näeb Laurit üles astumas Draamateatri laval.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Roaldi nädalat»

Copy
Tagasi üles