Superstaar Isac Elliot õpetab «Nädalalõpp Kanal 2ga» saatejuhtidele noorte nippe

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas õigesti nokamütsi kanda või milliseid liigutusi tantsides teha? Kes teaks seda paremini, kui maailmas laineid lööv Soome superstaar Isac Elliot, kes täna õhtul kell 21:30 külastab meelelahutussaadet «Nädalalõpp Kanal 2ga».

«Võrreldes sinuga oleme me vaid kaks torisevat vanameest,» tunnistab Teet Margna stuudiot külastavale Soome superstaarile Isac Elliotile. Vihjest kinni haaranud laulja õpetab saatejuhtidele seepeale nii mõndagi kasulikku, kuidas nooruslikku muljet jätta. Vastutasuks näitavad saatejuhid, kuidas tantsida Kaera-Jaani ja õpetavad talle kehakeele abil eesti keelt. Reisimisest, kuulsusest, fännidest ja perest, ka sellest kõigest kuuleb täna pikemalt.

Kuulsusest tuleb juttu täna ka lauljanna Rosanna Lintsiga, kes oma bändiga Würffel on jõudnud otsapidi moemaailma. Pea juhuslikult sai Rosanna teada, et nende bändi muusikat on oma videotes kasutanud isegi maailmakuulus Miu Miu kaubamärk.

Veel tuleb laiast maailmast «Nädalalõpp Kanal 2ga» stuudiosse muljeid jagama Tiit Pruuli, kes hiljuti naasis Antarktikast. See paik jättis talle nii kustumatu mulje, et mees ei välista, et satub mõnda sellisesse külma kohta veelkord.

Samuti saabub Teet Margna ja Kristjan Jõekalda diivanile vestlema Toomas Luhats, kes annab saatejuhtidele aru, miks ta pärast pikka pausi taas raadiosse tööle läks. Aga et jutt liiga asiseks ei läheks, peab saatekülaline läbima taas ühe testi. Nimelt paneb Kristjan Jõekalda Toomas Luhatsi ja ka Teet Margna täitma testi, mille tulemusena selgub, kui head abikaasad need kaks meest tegelikult on.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Mälupokkeri» finaali.

Copy
Tagasi üles