Kanal 2 täidab pühapäevad hea tuju ja heade tegudega!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühapäeval kell 19:35 alustab Kanal 2s uus heategevuslik telesaade «Parim pakkumine», mis näitab Eesti kuulsusi täiesti uuest küljest. Ekraanile jõuavad südamlikud kohtumised ja erilised lood asjadest, mille armastatud eestlased on heategevuslikule oksjonile annetanud. Esimeses saates avavad oma uksed Mart Poom, Laura Remmel, Teet Margna, Liina Tennosaar ja Egon Nuter.

Kanal 2 uues telesaates «Parim pakkumine» panevad heategevusele õla alla tuntud eestlased, kes on annetanud osta.ee keskkonnas toimuvale oksjonile mõne oma väärtusliku eseme. Kui mõni ese kannab endaga kaasas saladust, siis teisel on  sentimentaalne väärtus või räägib see hoopis üht naljakat lugu. Kõik need lood jõuavad pühapäeviti ekraanile, kui saatejuht Daniel Levi Viinalass külastab kuulsusi nende kodudes ja teisteski paikades.

Oma jah-sõna on heategevuslikule saatele andnud väga erinevad kuulsused Getter Jaanist Siim Kallaseni. Seni pigem muusikuna tuntud Daniel Levi Viinalassil jagub kõikide külaliste kohta vaid häid sõnu. «Pärast paari võttepäeva hakkasin aru saama, mida inimesed mu ümber terve elu rääkinud on. Kõik need inimesed on nii lahedad ja kõiki neid ühendab soojus. Nad on selles saates, sest neil on südames midagi erilist ja nad tahavad midagi tagasi anda. See loob saatele meeleolu, mida sõnadesse on raske panna.»

Telesaatele eelneval nädalal on osta.ee-s ees avatud oksjonid asjadega, millest pühapäeval saates juttu tuleb. Nii saab juba praegu teha pakkumisi Mart Poomi kinnastele ja Arsenali tiimi autogrammidega särgile, Teet Margna televiisorile, Laura Remmeli kaunile kleidile või Kalmer Tennosaare mälestusteraamatutele. Põnevust jagub pühapäevani, sest «Parima pakkumise» lõpuminutitel selgub, kui kõrgeks tõusevad oksjonile annetatud esemete hinnad. Poole lõppsummast annetavad kuulsused omale meelepärase ettevõtmise heaks, teine pool oksjonite käigus kogunenud summast läheb loosi aga kõigi pakkumise teinute vahel.

Tee oma pakkumine ja tutvu oksjonitega osta.ee keskkonnas.

«Parim pakkumine» alustab Kanal 2s sel pühapäeva kell 19:35!

Copy
Tagasi üles